Bemutatkozás

Útkereső vagyok, aki azt hiszem megtalálta azt, amit igazán szeret és tud is csinálni. A szabadon alkotás öröme megfizethetetlen.

Az út a fontos nem a cél…

Végzettségemet tekintve okleveles környezetmérnök vagyok, három csodálatos gyermek édesanyja. A kreativitás gyermekkorom óta elkísér, igaz anno – az akkori technikának megfelelően – ez csak az egyedi, különleges csomagolású díszdobozokban merült ki.

Az informatika mindig is vonzott, nagyon gyorsan sajátítottam el – akár autodidakta módon is – különféle szoftverek kezelését. Dolgoztam ArcGIS térinformatikai rendszerrel, majd megtanultam a Photoshoppal, Illustratorral bánni, a Flash-el készítettem animációkat, megtanultam a HTML/CSS/JS alapokat, később a PREZIvel készítettem igazán fegyelemfelkeltő prezentációkat.

Nagy kedvencem a filmkészítés, ahol többnyire születésnapra, esküvőre, nyugdíjas búcsúztatóra, ovis ballagásra kreáltam felejthetetlen, zenei háttérrel testre szabott videókat.

Itt nem lehet megállni, folyamatosan továbbképzem magam, utoljára a WordPress motorok által hajtott weboldalak tudományát sajátítotm el. Ez az oldal is erre jó példa. És még egy kedvenc idézetem:

Az élet nem arról szól, hogy a vihar elmúlását várjuk.

Sokkal inkább arról, hogy megtanuljunk táncolni az esőben.

 

Bábikné Gyovai Anita