Weboldal készítés

  • Nincs még weboldala?
  • Régi, elavult oldalát megújítaná?
  • Jobb helyezést szeretne a keresőkben?
  • Fontos a minőség?

Nagyon sokunknak probléma a weboldala… Vagy azért mert még nincs, vagy ugyan van, de a mai kornak már nem megfelelő.

Szeretné, ha olyan weboldala lenne, ami első kattintásra elismerést váltana ki partnereiből? Tudta, hogy sokan az első pillantásra eldöntik a weboldaláról, hogy megrendeljék-e szolgaltatását vagy üzletet kössenek-e Önnel?

Szeretné, ha a keresőkben előkelő helyen szerepelne vállalkozása? Szeretné, ha Önre találnának egy adott címszóra való kereséssel? Igen… Ma már a keresőoptimalizálás nem luxus, hanem alapvető igény.

Weboldal készítés, webdesign

Mára már bizonyítást nyert, hogy ahhoz hogy egy vállalkozás versenyképes legyen, jelen kell lennie a világhálón. De ez még önmagában nem elég. Egy igényes, hasznos és friss információkkal feltöltött és rendszeresen frissített weboldal hatalmas érték, mely hasznot és nyereséget termelő eszköz.

Kérésére személyre szabott, egyedi megjelenésű honlapot tervezek, igazodva a már meglévő grafikai elemekhez (logó, arculatterv, jellemző színek).

WordPress oldalak

Az oldalak wordpress tartalomkezelő alapon készülnek, ami segítségével bármi lehetséges. Lehetőség van arra, hogy a tartalmakat a továbbiakban a megrendelő szerkessze a legegyszerűbb módon, mindezt programozói felár nélkül.

Keresőoptimalizálás

A látogatók döntő többsége keresők segítségével jut el az adott weboldalra. Ahhoz hogy a lehető legjobb találati arányt érjük el, bizonyos kulcsszavakat kell elhelyezni az oldalon. De ez még nem elég. A tartalomnak folyamatosan frissülő, a kulcsszavakat bizonyos mértékben lefedőnek, relevánsnak kell lennie. A linképítésről pedig még  nem is beszéltem…

Domainregisztráció

Amennyiben még nem rendelkezik domain névvel, kérésére akár az Ön által választott szolgáltatónál kerül regisztrálásra a kiválasztott domainnév. A következő oldalon ellenőrizheti, hogy a kiválasztott név szabadon lefoglalható-e: http://www.domain.hu/domain/szabad-e

Nyomonkövetés, tesztelés

A weboldal élesítése előtt a megrendelő folyamatosan nyomon kísérheti, és átadás előtt tesztelheti az oldalt. A tesztüzemmódban a folyamatos kommunikáció segít abban, hogy a végeredmény a megrendelő igényeit a legmesszebbmenőkig kielégítse.

Frissítés, karbantartás

Hogy weboldala ne csak egy passzív honlap, hanem egy aktív, egyre bővülő forgalmat és növekvő bevételt generáló, hatásos reklám legyen, gondoskodni kell a tartalom időközönkénti – típustól függően – frissítéséről is. Erre mind az új ill. visszatérő látogatók, mind a keresők igényei miatt szükség van. Kérésére arra is lehetőség van, hogy az oldalon elhelyezett blogbejegyzéseket Ön tartsa karban.

Árkalkuláció

Minden weboldal iránti kérelem egyedi elbírálásra kerül, az egyszerűbbtől a bonyolultabb oldalakig, attól függően mekkora terjedelmű lesz az oldal, hány kép kerül fel, szükség van-e flash animációra, egyéb szolgáltatásokra (űrlap, blog, keresőoptimalizálás), ill. milyen már meglévő grafikai, arculati elemek állnak rendelkezésre (logó, szórólap, stb.).

Referenciáimat itt nézheti meg részletesen!

Nézze meg referenciáimat:

Kérje árajánlatomat!